Billetter bestilles på følgende måde

Hos formanden Grethe Brinch Knudsen, tlf. 22500591

På nedenstående skema

Ledige billetter kan købes ved døren!

Husk altid at opgive mailadresse og mobilnummer, så vi kan kontakte dig ved aflysning af en forestilling eller lignende.

Læs her før du køber billetter

Man kan blive medlem af teaterforeningen ved at købe 3 forestillinger samlet til en favorabel pris, nemlig 675 kr. inkl. gebyr, eller købe 4 forestillinger samlet til en endnu bedre pris på 875,00 kr. inkl. gebyer (sæsonnen 2023/2024). Dette giver også mulighed for at købe de øvrige forestillinger med rabat.

Der er også mulighed for løssalg og specielle priser for unge under 25 år.

Før forestillingerne i Troldesalen vil Sportshotellet tilbyde spisning, hvor der er mulighed for at hygge sig inden forestillingen starter. Dette gælder dog ikke børneforestillingen, hvor der vil kunne købes lettere spise i baren før forestillingen. Dette kan tilkøbes ved billetbestilling.

Billetbytning:

Vi hjælper dig gerne med at bytte dine billetter til en anden forestilling mod et ekspeditionsgebyr på 25 kr. Billetter tages ikke retur og refunderes ikke med mindre forestillingen aflyses.

Større grupper:

Er I en uddannelsesinstitution, personaleforening eller klub, der gerne vil købe flere billetter, er dette også muligt på tlf. 22 50 05 91. Se også under sponsorater.