HER ER DE TO ANDRE !!

Torsdag den 3. oktober 2024 kl. 19:30 i Troldesalen, Vejen

Her er de to andre - Om Linie 3's "liv"


KOMIK- OG MUSIKFORESTILLING

MED ANDERS BIRCOW & THOMAS EJE

En crazy-komisk-oneman-forestilling om en mand der har ramt tre ting: De 50 år, hovedet mod villamuren og nu også stress. Han har nemlig fået en hund – eller han og han ... Hans kone har købt en hund, som børnene lovede at lufte, men som han nu hænger på.

Fra første takt er der lagt op til et festfyrværkeri af komik og underholdning, når Anders Bircow og Thomas Eje går på scenen i deres nye show "Her Er De 2 Andre".

De to herrer præsenterer helt nye numre, som krydres med nogle af de bedste Highlights fra Linie   3´s lange karriere. Anders Bircow og Thomas Eje er i topform, og der er ikke et øje tørt, når Anders Bircow fx. parodierer "Gulddreng" eller når Thomas Eje tager publikum med storm, når han fremfører "Billie Jean på Mandolin". Der er masser af nyt på programmet.
Forestillingen "Her er de to andre" er også et (k)ærligt portræt og tilbageblik på succesen Linie 3 gennem 40 år.

Kapelmester Mikkel Gomard er wingman for de to komikere, og de 3 mænd udgør tilsammen en fantastisk helhed. Med 15 forskellige instrumenter på scenen jonglerer de rundt med musikalske genistreger og god humor. Et show, der virkelige hænger godt sammen og giver publikum en god oplevelse.

Vi tør godt love en aften med motion til lattermusklerne!

I baren før forestillingen og i pausen, kan I nyde et glas vin, sodavand, øl eller kaffe. I kan bestille forfriskningen til pausen, således den står klar, når I kommer ud til pausen.

Medvirkende: Anders Bircow, Thomas Eje & Kapelmester Mikkel Gomard
Varighed: 2 x 40 minutter

Arrangør: Showbizz Danmark

Billetter bestilles på https://vejentf.billetten.dk/ ; hos Vejen Idrætscenter i receptionen; eller ved at sende/aflevere vedhæftede bestillingskupon.