VILDE KANINER OG UNDERFULDE FISK

Lørdag den 9. marts 2024 kl. 19:30 på Studioscenen, Baungårdsvej 2, Vejen.

Vilde Kaniner og Underfulde Fisk

Den danske mand har siden 1950-erne levet enomtumlet tilværelse – han har været driftig, kuet, blød, macho, overset, udskældt, egenrådig, chauvinistisk, fremmedangst- og fjendsk, kollektivistisk, venstreorienteret, konservativ, liberal og radikalt udfordret.

Med udgangspunkt i Gnags’ frontperson, Peter A.G. Nielsens, musikalske, kompositoriske og tekstfinurlige univers, tegnes et portræt af den danske mand gennem de sidste 70 år – og Cafe Liva præsenterer endnu et dansker-portræt af både fortid og nutid, som Liva har haft stortradition med i bl.a. Sebastian-cabaréten "Måske Ku Vi", Benny Andersen-cabaréten "I Al Slags Vejr" og senest Halfdan Rasmussen-cabaréten "Livet Er En Morgengave".

Instruktion: Jacob Morild

Medvirkende: Jesper Asholt og Jacob Morild, akkompagneret af Lasse Schmidt


Varighed: 1 time og 40 min., inkl. pause

I baren før forestillingen og i pausen, kan I nyde et glas vin, sodavand, øl eller kaffe. I kan bestille forfriskningen til pausen, således den står klar, når I kommer ud til pausen.

Der kan bestilles billetter på https://vejentf.billetten.dk/ hos Vejen Idrætscenter i receptionen eller ved at sende/aflevere vedhæftede bestillingskupon.