1991 - EN HYLDEST TIL 90'ERNES MUSIKÅR

Tirsdag den 18. marts 2025 kl. 19.30 i Troldesalen

1991 – en hyldest til 90’ernes største musikår

Der er lagt op til det helt store musikalske brag, når MusicalDanmark er tilbage med sin næste hyldestkoncert, 1991 – En hyldest til 90’ernes største musikår. Den koncert fuldender nemlig MusicalDanmarks succesfulde trilogi om ”Årtiernes musik”. 

Det startede tilbage i 2018 med “Time Of My Life” om 80’erne. Anden del “Candle In The Wind” om 70’erne kom i 2022, og nu kommer så tredje del, “1991” om 90’ernes musik. 

1991 var på alle måder et ekstraordinært og bemærkelsesværdigt år. Ikke alene var det 90’ernes mest succesfulde år i musikbranchen. Det var også året, hvor rocken blev sluppet fri, mesterværker blev skabt og nye rekorder og standarter sat. Samt året, hvor legender blev født mens andre døde. Den ikoniske forsanger i Queen, Freddie Mercury døde i slutningen af året, og hans død satte gang i en kæmpe revival af Queens musik, hvilket også sætter sit præg på koncerten. 

Med 1991 får du den musikalske historie om dette bemærkelsesværdige år, fortalt igennem musikken, anekdoter og sjove optrin og historier. Med over 30 af 1991’s største hits fra både Queen, Bryan Adams, George Michael, Elton John, U2, Prince, Metallica, R.E.M. samt Ray Dee Ohh, Dizzy Mizz Lizzy og D.A.D. m.fl. 

På scenen vil de medvirkende sangere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Lucas Hoang, Lene Nørrelykke m.fl. give den fuld gas i alle de store sange, så 1991 kan blive en forrygende aften, som både vil berøre og begejstre, og uden tvivl ende i den store fællessang. 

Arrangør: MusicalDanmark

Musikteater
Aldersgruppe: Fra 18 år
Varighed: 2 timer med pause
Medvirkende: Jonas Rasmussen, Lene Nørrelykke, Lucas Hoang, Morten Bytofte, Niels Rahbech, Anne Kraglund

Producent: MusicalDanmark
Komponist: Diverse udenlandske og danske kunstnere
Dramatiker, forfatter: Michael Bentholm
Producent: Michael Bentholm
Kapelmester: Niels Rahbech
Iscenesætter: Peter Friis
Lyddesigner: Kristian Kühnel
Lysdesigner: Kristoffer Nielsen

I baren før forestillingen og i pausen, kan I nyde et glas vin, sodavand, øl eller kaffe. I kan bestille forfriskningen til pausen, således den står klar, når I kommer ud til pausen.

Der kan bestilles billetter på https://vejentf.billetten.dk/ hos Vejen Idrætscenter i receptionen eller ved at sende/aflevere vedhæftede bestillingskupon.