BACKSTAGE

Mandag den 4. november 2024 kl. 19.30 i Troldesalen

Backstage

Komik i Kulissen

En nyskrevet comedy af Vase & Fuglsang


I 1. akt følger den turnerende duo Dahl & Lillelund i den sidste times forberedelse op til deres nye show. Vi er med backstage bag scenetæppet, hvor de sidste aftaler klappes af under omklædning og stemmeopvarmning. Den bramfrie københavnerpige, Karen-Marie og den sindrige jyske Søren ser ikke altid helt ens på tingene, så en del aftaler sejler, mens alarmerende problemer rask væk sparkes til hjørne. Stemningen er med andre ord lige så højspændt, som elinstallationen i tekøkkenet, der også lige skal oplade Karen-Maries elbil!

I 2. akt oplever vi duoen on stage, foran tæppet, og ser det endelige show, og ikke mindst udfaldet af alle forberedelserne fra 1. akt - det går ikke problemfrit for sig! Men hylende morsomt bliver det alligevel, når de to sammen kaster sig ud i de mest umulige projekter.

Hør Karen-Marie synge Nik & Jay som Bakkesang mens Søren danser riverdance, og nyd dem når de sammen oplæser erotiske noveller og spiller hele Sound of Music på kun 9 minutter.

I baren før forestillingen og i pausen, kan I nyde et glas vin, sodavand, øl eller kaffe. I kan bestille forfriskningen til pausen, således den står klar, når I kommer ud til pausen.

Medvirkende: Karen-Marie Lillelund og Søren Dahl

Forfattere: Vase & Fuglsang

Varighed: 2 x 45 minutter – 20 minutters pause

Der kan bestilles billetter på https://vejentf.billetten.dk/ hos Vejen Idrætscenter i receptionen eller ved at sende/aflevere vedhæftede bestillingskupon.