SIGURDS BJØRNETIME - 25 ÅRS JUBILÆUM

Lørdag den 23. september 2023 kl. 14:00 i Troldesalen, Vejen

Sigurds Bjørnetime - 25 års jubilæum

Teaterkoncert for hele familien med orkester, teater, skuespil og fællessang

I 2023 fejrer TV-programmet Sigurds Bjørnetime 25-års jubilæum.

I den anledning har den folkekære musiker og fortæller Sigurd Barrett skabt en eksklusiv teaterkoncert for hele familien, som kun kan opleves i 2023/24.

Med sig på sin jubilæumsturné har Sigurd det helt originale teater fra TV-udsendelserne, samt selvfølgelig "Bjørnen Bjørn", "Den grå Elefant" og "Den Grønne Pilfinger", som i 2020 fik sig et ægte verdenshit med "Flib Flab-sangen".

Oplev Sigurd på slap line med orkester og tøjdyr. Syng med på alle de kendte sange, og få et sjældent gensyn med det helt originale set-up fra DR TV’s kæmpesucces Sigurds Bjørnetime, der var fast på sendefladen i mere end 15 år, og stadig er et stort hit på YouTube hos mere end én generation.

En stor oplevelse for alle børn og barnlige sjæle. Lad dit barn opleve Sigurd fra Tv, rigtigt - live - og få en sjov eftermiddag i familiens skød.

I baren før forestillingen, er der mulighed for at købe Pølsehorn og andre lækre ting til børnene, og I kan nyde et glas vin, sodavand, øl eller kaffe.

Producent: Sigurd Barrett og Louise Schouw Teater

Varighed: Ca 1 time

Aldersanbefaling: Fra 3 år og op

Der kan bestilles billetter på https://vejentf.billetten.dk/ hos Vejen Idrætscenter i receptionen eller ved at sende/aflevere vedhæftede bestillingskupon.