Vejen Teaterforening

De tre Musketerer

Onsdag den 15. marts 2023 kl. 19:30 i Troldesalen, Vejen

De tre Musketerer

En for alle, alle for en.....og tre for en tier - Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte!

Alexandre Dumas' klassiske fortælling "De tre Musketerer" rummer det hele. De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater "with a license to kill", opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D'Artagnen under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummer, ud over de fire helte, den franske Kong Louis 13. og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere. I denne sværvægter af en forestilling spilles, synges og danses alle disse roller i fuld scenografi, lys og kustumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

I baren før forestillingen og i pausen, er der mulighed for at købe godter til børnene, og I kan nyde et glas vin, sodavand, øl eller kaffe. I kan bestille forfriskningen til pausen, således den står klar, når I kommer ud til pausen.

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af "De tre Musketerer" tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical - og krydres med masser af komik.

Varighed: 2 timer inkl. pause - Alder: 5 - 100 år.

Der kan bestilles billetter på https://vejentf.billetten.dk/ hos Vejen Idrætscenter i receptionen eller ved at sende/aflevere vedhæftede bestillingskupon.