Vejen Teaterforening

EKS - MÆND

Torsdag den 2. februar 2023 kl. 19:30 i Troldesalen, Vejen

Eks - mænd

Med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lyjjegaard deres succesfulde parløb på Folketeateret, og som nu kan opleves i Troldesalen i Vejen.

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja! ... for det var ham, der løb med din kone!

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles... på nær: Rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

Medvirkende: Niels Ellegaard of Henrik Lykkegaard - Instruktion: René Vase og Jannik Fuglsang - Dramatiker: René Vase og Janik Fuglsang - Scenografi: Kirsten Brink - Dramaturgi: Ninette Mulvad.

I baren før forestillingen, kan I nyde et glas vin, sodavand, øl eller kaffe.

Varighed: 1 time og 20 minutter uden pause.

Der kan bestilles billetter på https://vejentf.billetten.dk/ hos Vejen Idrætscenter i receptionen eller ved at sende/aflevere vedhæftede bestillingskupon.