Vejen Teaterforening

BLINKENDE LYGTER

Onsdag den 9. november 2022 kl. 19:30 i Troldesalen, Vejen

Blinkende lygter

Nørregade Teateret og Teater 2's udgave af "Blinkende lygter", er ikke en kopi af den berømte film fra 2000, men derimod et nyskrevet og opfriskende skuespil af en af landets bedste dramatikere, Vivian Nielsen, baseret på Anders Thomas Jensens film.

De fleste husker sikkert den skæve historie om de fire drenge Peter, Arne, Thorkild og Stefan, som på grund af svigt i barndommen stikker af og tilfældigt mødes på en banegård. Sammen føres de ud i den kriminelle løbebane, men de står altid sammen og støtte hinanden.

Da Thorkild fylder 50 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut, men han er nødt til at lave et sidste job for chefen og bagmanden "Færingen". Ved hjælp at lidt held - og en hel del dumdristighed - lykkes det de fire venner at komme i besidelse af en kuffert indeholdende flere millioner af "Færringens" penge. Dette danner rammen og baggrunden for deres videre færd.

I baren før forestillingen og i pausen, kan I nyde et glas vin, sodavand, øl eller kaffe. I kan bestille forfriskningen til pausen, således den står klar, når I kommer ud til pausen.

Teaterversionen af "Blinkende lygter" er sjov, tankevækkende og skæv - en spændende og lidt anderledes aften i teateret.

Medvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnusson, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland og Frank Rubæk.
Manuskript: Vivian Nielsen - baseret på Anders Thomas Jensens filmmanus.
Iscenesættelse: Frank Rubæk

Varighed: 2 timer og 5 minutter inkl. pause.

Der kan bestilles billetter på https://vejentf.billetten.dk/ hos Vejen Idrætscenter i receptionen eller ved at sende/aflevere vedhæftede bestillingskupon.